Kinderopvang Ridderkerk

Over onze kleinschalige kinderopvang in Ridderkerk

Bent u op zoek naar een fijne kinderopvang in Ridderkerk waar uw kind alle persoonlijke aandacht krijgt die het verdient? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Bij Meninos staan we voor flexibele opvang voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. Dat wil zeggen wanneer u maar wilt, en aangepast aan de behoeften van het kind. Doordat we als gastouder in Ridderkerk altijd een maximum aantal kindjes tegelijk opvangen is er veel meer ruimte voor hun persoonlijke ontwikkeling. We helpen ze bij het kleuren, spelen en houden hun sociale vaardigheden in de gaten. Doordat onze kinderopvang in Ridderkerk zo kleinschalig is krijgen kinderen de aandacht die ze verdienen, wat men vaak niet kunt zeggen van grote kinderdagverblijven.

Kinderopvang Ridderkerk

Kinderopvang in Ridderkerk voor gevoelige kinderen

Heeft u een kind dat gauw overprikkeld is maar is het toch nodig het af en toe naar een kinderopvang in Ridderkerk te brengen? Dan kunt u aan ons als gastouder aan huis denken. Onze kleinschalige opvang is zeer geschikt voor gevoelige kinderen doordat ze bij ons veel minder prikkels binnenkrijgen dan bij een groot kinderdagverblijf. De ruimte is kleiner, er zijn minder kindjes en er is altijd persoonlijke aandacht die ze met minder kindjes hoeven te delen. Doordat onze kinderopvang in Ridderkerk bovendien een huiselijk sfeertje heeft voelen kinderen zich er snel thuis, en in de tuin kunnen ze ook lekker spelen als het niet te koud is of regent. Het is alsof ze ergens op bezoek gaan waar ze lekker kunnen spelen in plaats van dat ze in een ruimte boordevol herrie, indrukken en alle kleuren van de regenboog worden geplaatst. Zeker gevoelige kinderen reageren daar heel heftig op, en zeker voor hen is ons kleine kinderdagverblijf in Ridderkerk ideaal.

Hulp bij de persoonlijke ontwikkeling van het kind

Wat we bij Meninos heel belangrijk vinden is de persoonlijke ontwikkeling van elk kind. We besteden daarom veel aandacht aan hun eigen talenten en proberen ze niet in hokjes te stoppen. Ieder kind mag er zijn, precies zoals het is, en die boodschap proberen we ook zoveel mogelijk uit te dragen. Daarnaast kunt u zowel doordeweeks als in het weekend van onze kinderopvang in Ridderkerk gebruik maken, en zelfs in de avonduurtjes. Als dat nodig is kunnen kinderen zelfs bij ons overnachten, bijvoorbeeld als u zelf een dagje weg gaat. Doordat de kinderen reeds gewend zijn om tijdens de gebruikelijke uurtjes bij ons over de vloer te komen zullen ze zich ook in het weekend goed bij ons vermaken. Kortom, wij bieden uw kinderen de opvang, aandacht en begeleiding die ze nodig hebben, en ze kunnen zeer flexibel bij ons terecht.

Menu