Gastouder Ridderkerk

Bent u op zoek naar een gastouder in Ridderkerk?

Bij Meninos bent u aan het juiste adres voor de opvang van uw kind bij een gastouder in Ridderkerk. Wij staan als gastouder in Ridderkerk voor kleinschalige opvang, waarbij er alle aandacht is voor de persoonlijke ontwikkeling van het kind. Kiezen voor een gastouder in Ridderkerk in plaats van een groot kinderdagverblijf is voor veel ouders een bewuste keuze. Doordat we veel minder kinderen tegelijk opvangen kunnen we ze veel beter helpen in hun ontwikkeling. Er is ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding en daardoor kan het kind zich makkelijker ontwikkelen. Zeker gevoelige kinderen hebben baat bij onze kinderopvang in Ridderkerk, want door de kleine groepen krijgen ze minder prikkels tegelijk en voelen ze zich beter gezien.

Gastouder in Ridderkerk voor flexibele opvang

Wat ons kleinschalige kinderdagverblijf in Ridderkerk uniek maakt is dat we uw kinderen zeer flexibel kunnen opvangen. We zijn zowel overdag als in de avond beschikbaar en indien nodig zelfs ’s nachts en in het weekend. Iedereen wil namelijk wel eens een avondje uit samen of een weekendje weg. In dat geval staan wij als gastouder in Ridderkerk voor u klaar. De kinderen kennen ons al van de doordeweekse opvang en zijn dus ook in het weekend en in de avonduurtjes helemaal bij ons op hun plek.

Gastouder Ridderkerk

Veilige en kleinschalige gastouder in Ridderkerk

De ruimte die wij gebruiken om de kinderen op te vangen is op alle punten aangepast. We bieden ze kleine tafeltjes en stoeltjes om aan te knutselen en kleuren, bedjes voor middagdutjes en uiteraard is de gehele ruimte vrij van scherpe hoekjes of zaken waar kinderen zich aan kunnen bezeren. Wat we heel belangrijk vinden is dat kinderen zich bij ons vrij kunnen ontwikkelen. We beschikken dan ook niet alleen over veel speelmateriaal, maar ook over leerzame spelletjes, bijvoorbeeld om cijfers en letters te oefenen. Het is namelijk wel de bedoeling dat hun ontwikkeling doorgaat, ondanks dat ze bij ons aan het spelen zijn. Doordat we een streng maximum aantal kindjes hanteren kunnen we bovendien elk kind helpen bij zijn persoonlijke ontwikkeling. Heeft uw kind bijvoorbeeld veel moeite met iets specifieks, zoals de fijne motoriek, de cijfers of iets anders? Dan zullen we er alles aan doen om het daarbij te helpen. Kortom, als gastouder in Ridderkerk zijn wij er volledig voor het kind, zowel om het te vermaken als het te helpen leren. Dit doen we wanneer u maar wilt, en dus ook tijdens de ongebruikelijke uurtjes, en dat is wel zo prettig.

Menu