Kinderdagverblijf Ridderkerk

Zoekt u een leuk kinderdagverblijf in Ridderkerk?

Bent u voor een of meerdere kinderen op zoek naar een fijn kinderdagverblijf in Ridderkerk? Dan kunt u ze ook bij ons onderbrengen. Wij werken als gastouder in Ridderkerk, wat wil zeggen dat we zeer kleinschalige opvang bieden aan kinderen, op zeer flexibele uurtjes. Doordat men als gastouder maar een beperkt aantal kinderen mag opvangen is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Dit is dus net even iets anders dan een doorsnee kinderdagverblijf in Ridderkerk, want we zijn veel kleiner. Dit vinden kinderen vaak erg prettig, want bij ons worden ze niet zo overprikkeld met indrukken als bij een grote kinderopvang. Daar lopen meestal heel veel kindjes rond, de ruimtes zijn groter en propvol met kleuren, indrukken en mogelijkheden. Voor sommige kindjes is dat juist fijn, maar ander kindjes hebben meer baat bij een kleinschaligere opvang.

Kinderdagverblijf in Ridderkerk voor flexibele opvang

Zoekt u eigenlijk een kinderdagverblijf in Ridderkerk maar dan in de avonduurtjes of in het weekend? Bij ons is zeer flexibele opvang mogelijk, zelfs ’s nachts! Als u dus een keer een dagje weg moet of u draait nachtdiensten terwijl uw partner er niet is dan kunnen de kinderen ook bij ons kleine kinderdagverblijf in Ridderkerk overnachten. We hebben daarvoor diverse comfortabel bedjes beschikbaar, die we uiteraard vaak verschonen. Overigens beschikken we ook over kindertafeltjes en -stoeltjes, een commode en is de gehele ruimte vrij van scherpe voorwerpen waar ze zich aan kunnen bezeren. We hebben een hele veilige omgeving gecreëerd waar kinderen zich doorgaans meteen thuis voelen. En uiteraard beschikken we ook over een fijne buitenruimte, zodat kindjes lekker buiten kunnen spelen als het weer het toelaat. En zowel binnen als buiten hebben we voldoende speelgoed en lesmateriaal beschikbaar om de kindjes te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling. Wilt u dat we aandacht besteden aan een specifiek punt, zoals hun fijne motoriek of het leren van het alfabet? Ook dat is bij ons geen enkel probleem. Er is meer dan genoeg ruimte voor dit soort persoonlijke aandacht en we helpen de kinderen graag bij hun ontwikkeling.

Kinderdagverblijf Ridderkerk

Voor welke leeftijd is onze opvang?

Onze kleinschalige kinderopvang in Ridderkerk is bedoeld voor kinderen van 0 t/m 4 jaar, voornamelijk doordat ze na die leeftijd naar school gaan. We kunnen hier echter gerust in overleg een uitzondering in maken, afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De kinderen na schooltijd opvangen bijvoorbeeld, of wanneer het nodig is in het weekend. Neem gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Menu